Focaccia Toast Klassiek
De klassieke Focaccia Toast is de traditionele Focaccia en een overheerlijke gourmet Toast als alternatief voor de gewone tosti ham-kaas.
Een ware revolutie in de tosti wereld. De Focaccia Toast is al voorgesneden en heeft een heerlijk krokante goudgele buitenkant en is lekker mals van binnen door het gebruik van olijfolie, ook uit de 1e persing.
• Heerlijk krokant van buiten en zachter van binnen dan een gewone tosti
• Ambachtelijke uitstraling en heeft meer ‘gourmet’, mede door de gouden kleur en de kuiltjes in de Focaccia
• Voorgesneden, dus gemakkelijk en veilig in gebruik en direct te beleggen
• Clean label (dus vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen)
• Bereid met olijfolie (ook uit de 1e persing)
• Lactosevrij
• Veganistisch
• Kleine dozen: 16 stuks inhoud (4x4 stuks)
• Per 4 verpakt in een folie (ideaal voor Cash&Carry)
Artikelnummer | 56016 |
Merk | Vandemoortele |
EAN | 5413476989543 |
Inhoud | 16 Stuks |
BTW | 9.0 |
Toepassing | Bake Off |
zachte TARWEbloem, water, olijfolie (5,6%), extra vierge olijfolie (2,2%), gist, zout, gemout TARWEmeel, GERSTemoutextract |
glutenbevattende granen | Bevat |
tarwe | Bevat |
rogge | Bevat niet |
gerst | Bevat |
haver | Bevat niet |
spelt | Bevat niet |
khorasantarwe | Bevat niet |
schaaldieren | Bevat niet |
ei | Bevat niet |
vis | Bevat niet |
pinda's | Bevat niet |
soja | Kan bevatten |
melk | Kan bevatten |
noten | Kan bevatten |
amandelen | Bevat niet |
hazelnoten | Bevat niet |
walnoten | Kan bevatten |
cashewnoten | Bevat niet |
pecannoten | Bevat niet |
paranoten | Bevat niet |
pistachenoten | Bevat niet |
macadamianoten | Bevat niet |
selderij | Bevat niet |
mosterd | Bevat niet |
sesam | Kan bevatten |
sulfiet (E220 - E228) | Bevat niet |
lupine | Bevat niet |
weekdieren | Bevat niet |
Energie (kJ) | 1414.0 |
Energie (kcal) | 336.0 |
Vet totaal (gram) | 9.5 |
waarvan verzadigd vet (gram) | 1.5 |
Koolhydraten totaal (gram) | 52.0 |
waarvan suikers (gram) | 2.4 |
Eiwit totaal (gram) | 9.3 |
Zout (gram) | 1.3 |