De melkchocolade 665 van Callebaut heeft een cacaopercentage van 30,7%. Het chocoladeblock is geschikt om te smelten. Met een standaard vloeibaarheid van 3 druppels is dit een van Callebaut's meest allround chocolades. Ideaal als je op zoek bent naar chocolade voor allerlei toepassingen. Van mixen en op smaak brengen tot enroberen, mouleren, coaten en glaceren. De milde cacaosmaak is heerlijk romig en zoet.
• Veelzijdig in gebruik
• Uitstekende kristallisatie voor een mooie glans en feilloze kraak
• Romige melk- en karamelaccenten met een ongelooflijk milde cacaosmaak
• Gemaakt van traceerbare en 100% duurzame cacaobonen uit Ghana, Ivoorkust en Ecuador
• Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct
Over Callebaut
Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut om heerlijke creaties met chocolade te maken.
Artikelnummer | 34367 |
Merk | Barry Callebaut |
EAN | 5410522486438 |
Inhoud | 25 Kilogram |
BTW | 9.0 |
Ingrediënten: suiker ; cacaoboter ; volle MELK poeder ; magere MELK poeder ; cacaomassa ; emulgator: SOJA lecithine ; paprika-extract ; natuurlijk vanille aroma |
Energie (kJ) | 2356.0 |
Energie (kcal) | 563.0 |