Bakeplus en een aantal partners slaan dit jaar weer de handen ineen om bakkers in hun winkel te ondersteunen. Dat klanten hun vakmanschap uit willen dragen is duidelijk, echter is dit op winkelniveau wel iets waarbij klanten ondersteuning kunnen gebruiken.
Omdat de werkgroep vorig jaar veel complimenten heeft ontvangen over het sfeerpakket voor Sinterklaas, komen we daar dit jaar met het MidWinter-sfeerpakket. Een pakket dat zich richt op de periode na de feestdagen. Veel bakkers hebben vanaf 1 januari moeite met de aankleding van hun winkel en het thema wat en logisch aansluit na een periode van uitbundigheid. Voor deze periode is het MidWinter-sfeerpakket bedoeld.
Dit pakket is de gebruiken vanaf begin januari tot aan Pasen.
Het bevat een aantal basis elementen die het hele jaar door toepasbaar zijn, zoals vazen met takken, een canvasdoek met een sfeervol tafereel en een assortiment kleine kistjes. Daarnaast zijn er items die aansluiten op een Winterse sfeer; zoals een familie luxe pinguïn-poppen, ijskristallen, een canvasdoek met sneeuwlandschap. Kortom; voor een lange periode plezier samengepakt in 1 pakket.
Het gebruik van dit sfeerpakket wordt ondersteund met tal van foto’s van een ingerichte winkel en een serie korte informatieve filmpjes die laten zien hoe dit sfeerpakket optimaal gebruikt kan worden. Ook dit pakket is bedoeld om consumenten te attenderen op de speciale MidWinter-producten zodat extra verkoop gestimuleerd wordt.
Een uitgebreide receptenbundel ondersteund u als bakker bij het maken van Winterse- maar ook Valentijnproducten.
Dit sfeerpakket is tegen een gereduceerd tarief beschikbaar en bij aankoop van een gericht aantal grondstoffen kan ook nog een mooie korting worden verkregen.
Verkoop bevorderende tips leest u hier>
Voor meer informatie over de midwinter campagne kunt u contact opnemen met uw Bakeplus accountmanager.
Neemt u deel aan midwintercampagne, en heeft u het Midwintersfeerpakket gekocht? Dan volgen hier twee-wekelijks nieuwe product en recept-ideeën om uw assortiment aantrekkelijk te houden in deze winterse periode.
Deze zijn gemaakt van Toendra en gevuld met rozijnen en gebruneerde hazelnoten en licht overstoven met roggebloem.
Deze broodtaart is gemaakt van een deeg met Toendra, gedecoreerd met een victoria beslag voor het bakken. En na het bakken gevuld met een winters smaak Fruffi en een laagje creme suisse of gele room.
Deze kokos chocolade bollen zijn supersnel te maken met Opscheppers Kokos Chocolade.
Deze Caramel Fudge sprits koken zijn supersnel gemaakt Opscheppers Caramel Fudge sprits.
Deze winterse plaatcake is opgebouwd uit een dikke cakeplak en een woudvruchten mousseline. Gedecoreerd met verse bosvruchten, chocoladeschaafsel en chocoladedecoratie.
Deze Haver Choco koeken snel te maken met Opscheppers Haver Choco.
Deze Eskimo’s zijn gemaakt van een witte chocolademousse en gevuld met een aalbes cremeux. Geplaatst op een koekje en voorzien van een marsepein gezichtje
Valentijn gebakje ‘Lamour’ (2 personen)
Een zanddeegbodem met meegebakken Fruffi framboos, gevuld met frambozen bavaroise en een laagje fruitvulling. Afwerken met een rand van Rubychocolade, verse frambozen en een leuke Valentijn decoratie.
Poffer
Een heerlijke broodtaart op basis van Toendradeeg gevuld met Fruffi appel en amarenen kersen en afgewerkt met kaneelsuiker.
Kersen slagroom taartje
Een ronde sloffenbodem gevuld met kersenvulling, afgewerkt met slagroom en meringue staafjes. Een heerlijke winters combinatie.
Bosbessentaart
Een zandtaart bodem met meegebakken Fruffi bosbessen, een laag bosbessen vruchtenvulling en een laag crème brûléé. Afwerking met winters fruit en een chocolade decoratie.
Valentijn harten
In een vorm gegoten Ruby chocolade, in een platte vorm gemoulerde pure chocolade gedecoreerd met rood musketzaad. En met Gold en pure chocolade gespoten harten met leuke Valentijn decoratie.
Een desembrood op basis van Toendra gevuld met stukjes peccorino kaas, verse rozemarijn en knoflook.
Een supersnel te maken taartje, opgebouwd met croquante caramel fleur de sel, fruffi appel met een vanille mousse.
Een verrassend taartje met een laag biscuit, een laag Marguerite pralin croquante en een laag Zwitserse room. Overdekt met een heerlijk jasje van melk chocolade.
Eenpersoonsgebakjes in de vorm van en iglo, gevuld met een zachte witte chocolademousse, aalbessen cremeux. Doorgehaald in witte chocolade met stukjes pecan noten.
Iglo bombe hier te downloaden>>
Een rationele manier om hazelnootschuimtaartjes te maken en te overgieten met een mengsel van melkchocolade en hazelnootstukjes.
Kaneel sneeuwpopslof
Deze slof is opgebouwd met een meegebakken vulling van amandelspijs gecombineerd met Fruffi stoofbeer, waarop een kaneelmousse. De decoratie is een van meringue gemaakte sneeuwpop.
Schwarzwalder Kirsch Rouleau
Deze rouleau is opgebouwd uit een chocoladebiscuit gevuld met een ganache montee van witte chocolade, halve zure kersen en afgewerkt met witte crispy chocoladeballetjes. Decoreer passend bij de winterse periode.
Rum Rozijnenslof
Deze slof is gevuld met een vulling van Fruffi Rum Rozijnen gemonteerd met Pati krem. Afgewerkt met slagroom, chocoladeschaafsel wit en puur en decoreersneeuw.
Zoete Fantasie
Dit vloerbroodje is gemaakt van Toendra, Orchidee en Prido en gevuld met gebruneerde hazelnoten, cranberry’s en mini bitterkoekjes.
Haver Chocolade koeken
Deze haver chocolade koeken zijn gemaakt van Opscheppers Haver Chocolade.