Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze week is het een recept van Dawn.
Dit recept maakt deel uit van een knallende najaarsactie van Dawn en Bakeplus. Klik hier voor meer informatie.
Bakken Inschietoven: 160°C
Rotatieoven: 140°C
Baktijd 45 minuten
Sloffendeeg
1000 g Shortcrust / Mürbeteig Mix
400 g Boter
100 g Water
15 g Vulkaan
Vulling
50 g Confibel abrikoos
Sloffendeeg en vulling werkwijze
Kort draaien tot zetdeeg. Uitrollen op 7 mm uitsteken met taartring Ø 18 cm. Plak instrijken met confibel.
Appel kruidencake
1000 g Kassiaal
400 g Water
1250 g Bakto Appelvulling
Appel kruidencake werkwijze
Kassiaal met water mengen. Let op geen lucht inslaan! Mengen tot klontvrij geheel. Appel onderspatelen. Afvullen op sloffendeeg ca. 500 gr per taartje Ø 18 cm.
Victoria beslag
350 g Amandelschaafsel
300 g Suiker
6 g Quelli
60 g Water
Victoria beslag werkwijze
Alles door elkaar mengen tot victoria beslag. Bestrooi de taartjes voor het bakken, ca 150 gr per taart.
Afwerking
Afdecoreren met sierpoeder.
Download hier het recept in pdf.
Bestel direct: