Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een mooi recept voor u ontwikkeld. Deze maand is het de beurt aan Bakels.
RECEPT BAVAROISE:
500 g Slagroom (ongezoet)
100 g Bakels Fond Royale
125 g Water (20° - 25°C)
280 g Frisfruit Piña Colada
RECEPT BODEM:
1000 g Bakels Kanomix
315 g Boter
125 g Ei
RECEPT KOKOSMACRONEN:
500 g Bakels Kokosmacronenmix
125 g Kokend water
WERKWIJZE BODEM:
Mengen tot een homogeen deeg, laten opstijven in de koeling. Uitrollen op 2,5 mm en uitsteken met de rondo ring. Dopje kokosmacronen beslag opspuiten (ca.10 gram ).
WERKWIJZE KOKOSMACRONEN:
Meng alle grondstoffen 10 min met een vlinder in de 1ste versnelling van de planeetmenger tot een taai wit beslag.
Bakken : 180⁰ C, ca.15 min.
Na het afkoelen de ring vullen met Piña colada bavaroise.
WERKWIJZE BAVAROISE:
Klop de slagroom met een garde op tot yoghurtdikte. Meng de Fond Royale met het water tot een gladde massa. Spatel de slagroom door dit mengsel. Meng als laatste de Bakels Pina Colada kort door de bavaroise.
Afwerking: rozet slagroom en decoreren met chocolade galette.
Bestel gemakkelijk en snel: