Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van Puratos.
Grondstoffen
Tegral Satin Cream Cake 1000
Natrium Bicarbonaat 5
Zeeuwse bloem 400
Aristo Primeur Cake 600
Heelei 200
Vulling zetdeeg
Deli Cheesecake 1560
Ingrediënten Bavarois:
Bavarois Bulgaria 250
Water 250
Chantypak 500
Slagroom 500
Ingrediënten eiwitschuim:
Ovablanca 500
Water 250
Afwerking:
Miroir Neutre
Afwerking:
Meloen bolletjes of stukjes 500
Werkwijze
• Meng de patacrout met de boter en het ei tot een homogeen mengsel. Het deeg een nacht laten rusten (ten gunste van bakaard en smaak ontwikkeling).
• Rol het deeg uit op 10mm en zorg dat de bakvorm een licht opstaande rand heen.
• Dekoven 190 °C. rotatieoven 170 °C.
• Baktijd ca 14 minuten.
• Maken van de bavarois: klop de chantypak samen met de slagroom lobbig op meng lauw water met de Bavarois Bulgaria en maak familie. Breng een laag bavarois op de taartjes aan.
• Maken van het Ovablanca eiwitschuim: voeg alles samen en klop 6 minuten op hoogste versnelling op. Strijk uit over een bakplaat met bakpapier en droog 3 uur in een oven van 100°C. • Als de bavarois aangebracht is snij je of maak je met een meloenschep ronde bolletjes en deze meng je met de miroir (dit doe je om vocht vast te houden).
• Werk daarna af met de gedroogde Ovablanca.
• Ring 16 cm 12 stuks.
Bestel direct: