Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze week is het een recept van Baker and Baker.
Baker and Baker laat je graag kennis maken met de Waldkorn® Haver Bol en geeft speciaal voor de lunchrooms een belegtips.
Ontdooien: ± 20-30 min.
Afbakken: ± 6-8 min
“Een puur broodje, gevuld met haver? Daar hoort een heerlijke vegetarische topping bij. De olijventapenade en gegrilde paprika zorgen voor een zuiderse toets, terwijl de groentechips een lekkere crunch toevoegen. Het broodje voor wie graag geniet!”
Ingrediënten
• 25 g olijventapenade
• 10 g cogollossla
• 30 g gegrilde paprika op olie
• 5 g groentechips
Bereiding
Bak het broodje volgens het bakadvies. Laat afkoelen en snijd doormidden.
Besmeer de onderste helft met de olijventapenade. Verdeel de sla en gegrilde paprika over de tapenade. Beleg met enkele groentechips en werk ten slotte af met de bovenste helft van het broodje.