Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van CSM.
Actie
Vraag je Bakeplus contactpersoon naar de 3+1 actie op verschillende Fruffi varianten: Aardbei, ananas, tropical, sinaasappel en citroen. Exclusief geldig via je Bakeplus contactpersoon 28 maart tot en met vrijdag 15 april.
Ingrediëntenlijst
Bretoens Zanddeeg
DEBCO BRETOENS ZANDDEEG 3750 g
DEBCO TRIO CAKE 1500 g
Heelei 150 g
Kneed alle ingrediënten tot een homogeen deeg d.m.v. een haak.
Rol het deeg uit op ± 7 mm dikte en steek hieruit plakken van ± 9 cm x 59 cm.
Plaats de plakken in een ingevet kader en plaats ze op een bakplaat.
Oranje Kruimels
DEBCO BRETOENS ZANDDEEG 4000 g
DEBCO TRIO CAKE 1600 g
Heelei 200 g
Kleurstof: oranje
Kneed alle ingrediënten samen met de oranje kleurstof tot dat er kruimels ontstaan en zet weg in de koelkast.
Amandelroom
DEBCO CP INSTANT 460 g
Water 1150 g
Amandelspijs 690 g
Slap het amandelspijs met het water af en voeg de DEBCO CP INSTANT toe.
Sinaasappelvulling
Roer de FRUFFI SINAASAPPEL los en doe dit in een spuitzak.
Opbouw en afwerking
Neem het Bretoens Zanddeeg & spuit 2 strepen amandelroom (1 cm van de rand af) over de lengte van het kader.
Spuit daar tussen een dikke laag sinaasappelvulling.
Bedek de randen met de oranje kruimels.
Bak af gedurende ± 27 minuten op ± 185°C.
Ontvorm en laat afkoelen.
Poeder de randen af met decoratie poedersuiker en versnijd in de gewenste grootte.