Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een mooi recept voor u ontwikkeld. Deze maand is het de beurt aan Dawn Foods.
INGREDIËNTEN
Harde Wener deeg
250 g Dawn Shortcrust/Murbeteig Mix
100 g Boter
25 g Water
Frangipane
1000 g Dawn Frangipane Mix
330 g Zachte boter
270 g Water
220 g Heel ei
Fruitvulling
2000 g Fruitvulling abrikoos of bosbes
WERKWIJZE
Harde Wener deeg
Alles mengen tot zetdeeg, uitrollen op 3 mm (ca. 70 gram). Breng hierop een dunne laag van ±5 mm Confibel Abrikoos of Bosbes aan (ca. 100 gram).
Frangipane
Meng de Frangipane Mix, water en ei. Daarna de zachte boter toevoegen en mix met een vlinder 1 minuut op middelste stand en 1 minuut op laagste stand.
Breng de frangipane aan op de Confibel Abrikoos of Bosbes vulling; ca 500 gram voor 14 cm Ø en 5 cm hoog. Bakken in een gesmeerde bakvorm/ bakring belegd met amandelschaafsel.
Afwerking
Werk, na het afkoelen, af met Fondant Sublime zoals op bovenstaande foto.
BAKKEN
Inschietoven: 160 °C
Rotatieoven: 140 °C
Baktijd: 60 minuten
Bestel gemakkelijk en snel: