/static/uploads/pictures/large/5413476932167.jpeg

B139 Peer-Karamel Bavarois (6)

Een heerlijke patisserie van La Patisserie du Chef®. Een bavarois van peren- en karamelmousse tussen lepelbiscuits, gepuncheerd met Poire Williams eau-de-vie en afgewerkt met bruin glazuur. Een zoete verwenning voor bij de koffie of als dessert.
Verkrijgbaar in de smaken: misérable, tiramisu, passievruchten, frambozen, bosvruchten, javanais en zwart-woud.

Direct klaar om te serveren
Vrije uitloopei
Verkrijgbaar in verschillende smaken

Lees meer
Bewaaradvies: Diepvries

Specificaties

Artikelnummer 56173
Merk Vandemoortele
EAN 5413476932150
BTW 9.0
Inhoud 6 Stuks
Onderliggende eenhoudseenheid 700 Gram
Toepassing Make Off / Halffabricaat

Ingrediënten

room (MELK); peren (17,5%); suiker; water; gekarameliseerde suiker (7,5%); bloem (TARWE; TARWEmout); EIgeel; glucosestroop; Poire Williams likeur (50% vol) (0,8%); rundsgelatine; albumine (EI); geleermiddel (pectinen); zuurteregelaar (citroenzuur; calciumchloride; E331iii); magere MELKpoeder; stabilisator (carrageen); kleurstof (karamel); natuurlijk aroma.

Allergenen

glutenbevattende granen Bevat
tarwe Bevat
rogge Kan bevatten
rogge Bevat niet
gerst Bevat niet
gerst Kan bevatten
haver Kan bevatten
haver Bevat niet
spelt Bevat niet
spelt Kan bevatten
khorasantarwe Bevat niet
khorasantarwe Kan bevatten
schaaldieren Bevat niet
ei Bevat
vis Bevat niet
pinda's Bevat niet
soja Kan bevatten
melk Bevat
noten Kan bevatten
amandelen Kan bevatten
hazelnoten Kan bevatten
walnoten Bevat niet
cashewnoten Bevat niet
pecannoten Bevat niet
paranoten Bevat niet
pistachenoten Kan bevatten
macadamianoten Bevat niet
selderij Bevat niet
mosterd Bevat niet
sesam Bevat niet
sulfiet (E220 - E228) Bevat niet
lupine Bevat niet
weekdieren Bevat niet
Toon meer

Voedingswaarden per 100 gram

Energie (kJ) 1075.0
Energie (kcal) 257.0
Vet totaal (gram) 11.0
waarvan verzadigd vet (gram) 6.9
Koolhydraten totaal (gram) 33.0
waarvan suikers (gram) 28.0
Eiwit totaal (gram) 2.8
Zout (gram) 0.07
Toon meer

Keurmerken

FSC CPE, scharreleieren