0 0 Winkelwagen
  • Over Bakeplus
    • Over Bakeplus
    • Onze organisatie
    • Werken bij Bakeplus
    • Certificering
  • Duurzaamheid
  • Partners
  • Contact
  • Nieuws
Inloggen Nieuwe klant
  • Brood
    • Brood
    • Toon alles van Brood
    • Bake-off
    • Brood decoraties
    • Brood premixen
    • Broodverbetermiddelen
    • Broodvullingen
    • Gereed verpakt product
    • Getoerd gerezen
  • Banket
    • Banket
    • Toon alles van Banket
    • Afdekgelei
    • Bakpoeder
    • Banketpoeders & mixen
    • Banketvullingen
    • Bladerdegen
    • Bodems
    • Decoratie & Icing
    • Fonds & Bindmiddelen
    • Hartig
    • Slagroomstabilisator
    • Spijs & Marsepein
    • Zoet
  • Noten, Zaden & Pitten
    • Noten, Zaden & Pitten
    • Toon alles van Noten, Zaden & Pitten
    • Gries
    • Grutten
    • Korrels
    • Noten
    • Pitten
    • Speciaal
    • Vlokken
    • Zaden
    • Zemelen
  • Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
    • Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
    • Toon alles van Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
    • Boekweit
    • Bruin
    • Haver
    • Korstdeeg/Getoerd gerezen
    • Mais
    • Meergranen
    • Melkpoeders
    • Rogge
    • Speciaal
    • Spelt
    • Tarwe
    • Volkoren
    • Wit
    • Zout
  • Suikers
    • Suikers
    • Toon alles van Suikers
    • Alternatieve zoetstoffen
    • Fondant
    • Suikers
    • Vloeibare suikers
  • Zuivel & Koeling
    • Zuivel & Koeling
    • Toon alles van Zuivel & Koeling
    • Eiproducten
    • Gist & Desems
    • Kaas
    • Melk & Room
    • Overige Zuivel
    • Slagroom
  • Chocolade & Decoraties
    • Chocolade & Decoraties
    • Toon alles van Chocolade & Decoraties
    • Cacaopoeder
    • Callets/blok
    • Chocolade cups
    • Chocoladedecoraties
    • Coatings
    • Marsepein/persipan/suiker decoraties
    • Non food decoraties
  • Fruit, Vruchten & Diepvries
    • Fruit, Vruchten & Diepvries
    • Toon alles van Fruit, Vruchten & Diepvries
    • Diepvries
    • Kruiden, Specerijen & Sauzen
    • Mediteraans
    • Vruchten & Fruit
  • Olieën & Vetten
    • Olieën & Vetten
    • Toon alles van Olieën & Vetten
    • Margarines en Vetmelanges
    • Olieën
    • Smeer- & Lossingsmiddelen
  • Smaakpasta’s en kleurstoffen
    • Smaakpasta’s en kleurstoffen
    • Toon alles van Smaakpasta’s en kleurstoffen
    • Aroma's
    • Compounds
    • Ijspasta’s & poeders
    • Kleurstoffen
    • Spiegels & Nappage
    • Variegato's
  • IJsbereiding
    • IJsbereiding
    • Toon alles van IJsbereiding
    • Bindmiddelen/emulgatoren
    • Ijs disposables
    • Ijsbiscuit
    • Ijsgereedschap
    • Ijshardware
    • Ijsmixen
    • Ijsverbeteraars
    • Overige non food
    • Strooisels & Dippings
  • Non Food
    • Non Food
    • Toon alles van Non Food
    • Conserveermiddelen
    • Gereedschap
    • Kleding
    • Schoonmaak artikelen
    • Verpakkingen
  • Krenten & Rozijnen
    • Krenten & Rozijnen
    • Toon alles van Krenten & Rozijnen
    • Krenten
    • Rozijnen
  • Kruiden & Specerijen
    • Kruiden & Specerijen
    • Toon alles van Kruiden & Specerijen
    • Kruiden & Specerijen
    • Mediteraans
    • Sauzen
  • Dranken
    • Dranken
    • Toon alles van Dranken
    • Koude dranken
    • Warme dranken
  • Verpakkingen
    • Verpakkingen
    • Toon alles van Verpakkingen
    • Bakvormen
    • Dozen
    • Onderleggers
    • Overige verpakkingen
    • Seizoen
    • Zakken
  • Thema
    • Thema
    • Toon alles van Thema
    • Carnaval
    • Herfst
    • Kerst
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Nieuwjaar
    • Pasen
    • Sint
    • Valentijn
  • Assortiment
    • Assortiment
    • Brood
      • Brood
      • Toon alles van Brood
      • Bake-off
      • Brood decoraties
      • Brood premixen
      • Broodverbetermiddelen
      • Broodvullingen
      • Gereed verpakt product
      • Getoerd gerezen
    • Banket
      • Banket
      • Toon alles van Banket
      • Afdekgelei
      • Bakpoeder
      • Banketpoeders & mixen
      • Banketvullingen
      • Bladerdegen
      • Bodems
      • Decoratie & Icing
      • Fonds & Bindmiddelen
      • Hartig
      • Slagroomstabilisator
      • Spijs & Marsepein
      • Zoet
    • Noten, Zaden & Pitten
      • Noten, Zaden & Pitten
      • Toon alles van Noten, Zaden & Pitten
      • Gries
      • Grutten
      • Korrels
      • Noten
      • Pitten
      • Speciaal
      • Vlokken
      • Zaden
      • Zemelen
    • Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
      • Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
      • Toon alles van Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
      • Boekweit
      • Bruin
      • Haver
      • Korstdeeg/Getoerd gerezen
      • Mais
      • Meergranen
      • Melkpoeders
      • Rogge
      • Speciaal
      • Spelt
      • Tarwe
      • Volkoren
      • Wit
      • Zout
    • Suikers
      • Suikers
      • Toon alles van Suikers
      • Alternatieve zoetstoffen
      • Fondant
      • Suikers
      • Vloeibare suikers
    • Zuivel & Koeling
      • Zuivel & Koeling
      • Toon alles van Zuivel & Koeling
      • Eiproducten
      • Gist & Desems
      • Kaas
      • Melk & Room
      • Overige Zuivel
      • Slagroom
    • Chocolade & Decoraties
      • Chocolade & Decoraties
      • Toon alles van Chocolade & Decoraties
      • Cacaopoeder
      • Callets/blok
      • Chocolade cups
      • Chocoladedecoraties
      • Coatings
      • Marsepein/persipan/suiker decoraties
      • Non food decoraties
    • Fruit, Vruchten & Diepvries
      • Fruit, Vruchten & Diepvries
      • Toon alles van Fruit, Vruchten & Diepvries
      • Diepvries
      • Kruiden, Specerijen & Sauzen
      • Mediteraans
      • Vruchten & Fruit
    • Olieën & Vetten
      • Olieën & Vetten
      • Toon alles van Olieën & Vetten
      • Margarines en Vetmelanges
      • Olieën
      • Smeer- & Lossingsmiddelen
    • Smaakpasta’s en kleurstoffen
      • Smaakpasta’s en kleurstoffen
      • Toon alles van Smaakpasta’s en kleurstoffen
      • Aroma's
      • Compounds
      • Ijspasta’s & poeders
      • Kleurstoffen
      • Spiegels & Nappage
      • Variegato's
    • IJsbereiding
      • IJsbereiding
      • Toon alles van IJsbereiding
      • Bindmiddelen/emulgatoren
      • Ijs disposables
      • Ijsbiscuit
      • Ijsgereedschap
      • Ijshardware
      • Ijsmixen
      • Ijsverbeteraars
      • Overige non food
      • Strooisels & Dippings
    • Non Food
      • Non Food
      • Toon alles van Non Food
      • Conserveermiddelen
      • Gereedschap
      • Kleding
      • Schoonmaak artikelen
      • Verpakkingen
    • Krenten & Rozijnen
      • Krenten & Rozijnen
      • Toon alles van Krenten & Rozijnen
      • Krenten
      • Rozijnen
    • Kruiden & Specerijen
      • Kruiden & Specerijen
      • Toon alles van Kruiden & Specerijen
      • Kruiden & Specerijen
      • Mediteraans
      • Sauzen
    • Dranken
      • Dranken
      • Toon alles van Dranken
      • Koude dranken
      • Warme dranken
    • Verpakkingen
      • Verpakkingen
      • Toon alles van Verpakkingen
      • Bakvormen
      • Dozen
      • Onderleggers
      • Overige verpakkingen
      • Seizoen
      • Zakken
    • Thema
      • Thema
      • Toon alles van Thema
      • Carnaval
      • Herfst
      • Kerst
      • Koningsdag
      • Moederdag
      • Nieuwjaar
      • Pasen
      • Sint
      • Valentijn
  • Over Bakeplus
    • Over Bakeplus
    • Onze organisatie
    • Werken bij Bakeplus
    • Certificering
  • Partners
  • Contact
  • Nieuws
  •  
  • Inloggen
Bakeplus_event_banner_webpagina_2023v2.jpg

Bakeplus Event 2023

Kom langs en laat je inspireren! 

Heb jij de datum al in jouw agenda staan? Op maandag 11 september 2023 organiseren we weer een mooi event voor bakkers en ijsbereiders*.  Bezoek ons Bakeplus Event van 13.00u tot 19.00u. 

Dit jaar kiezen we voor een nieuwe insteek met als thema Borrel, Netwerk & Inspiratie en het marketingteam is druk bezig met de voorbereidingen. Tijdens het Bakeplus Event zullen meer dan 25 leveranciers aanwezig zijn met vernieuwende producten en ideeën en vinden er inspirerende proefsessies verzorgd door onze leveranciers plaats. Alles onder het genot van een hapje en drankje! De hapjes worden verzorgd door een aantal leveranciers!

Ook dit jaar hebben we gekozen voor een unieke locatie, bij De Kaap in Zoelen. Een mooie locatie waar we voldoende ruimte hebben om jullie te ontvangen, onze eigen innovaties te laten zien en onze partners op de juiste manier te presenteren. Uiteraard is het ook weer een mooi moment om collega’s te ontmoeten, bij te praten en ideeën uit te wisselen.

Samen met onze leveranciers organiseren we een aantal proefsessies (exclusief voor onze klanten) die inspirerend zijn en aansluiten op de huidige trends op het gebied van brood, patisserie, chocolade en ijs. Aanvullende informatie over de proefsessies lees je onder het aanmeldformulier. Voor deze proefsessies is inschrijven gewenst, dit kan via onderstaand formulier.  

We zien je graag op maandag 11 september tussen 13.00u en 19.00u. Schrijf je alvast in, via het onderstaande formulier. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen volg ons op Facebook & Instagram. 

*Ons evenement is ook toegankelijk als je geen klant bent van Bakeplus.

Save_the_date_bakeplus_event_2023_tegel_v2.jpg

Aanmelden voor het Bakeplus Event 2023

Aanvullende informatie over de proefsessies* exclusief voor klanten: 

Puratos, Brood en bier
“Kom proeven met veel plezier, tijdens onze sessies met brood en bier” 
Brood krijgt niet altijd het podium die het verdiend, ondanks dat brood een zeer veelzijdig product is dat met veel passie en liefde wordt gemaakt. Brood kent een ongekend aantal smaakpaletten en samen met u willen we brood graag het podium geven dat het verdiend.
Proefsessie specialist: Bart van Gelder

Friesland Campina, Ontdek de wereld van slagroom
"Leer meer over slagroom voor een weloverwogen keus voor jouw assortiment! "
Wil jij meer leren over verschillende soorten (slag)room en hoe je jouw producten hiermee naar een hoger niveau kan tillen? Dré Eversteijn, Patisserie Adviseur bij Debic, laat het je graag ervaren! Tijdens de proeverij gaan we vier verschillende soorten (slag)room vergelijken, met elk unieke eigenschappen. De een perfect voor mousses en vullingen, terwijl je met de ander perfect kan decoreren. Door te variëren met verschillende soorten room maak je niet alleen smaakvolle en mooie creaties, maar je kan ook bewust kiezen voor een creatie wat meer marge oplevert of inspelen op een groeiende markt (vegan / lactosevrij). 
Proefsessie specialist: Dré Eversteijn

Sonneveld, SMAAK inspiratie
"Creatief met amandelspijs"
Het amandelkoekje op zijn best! Vol van smaak en in alle soorten en maten!
Het bieden van amandelkoekjes in jouw assortiment biedt veel voordelen, voor jou en voor jouw klant!
Proefsessie specialist: Marcel Bakker

Callebaut, Ga mee op chocolade avontuur!
"Ga mee op chocolade avontuur! Duik in de wereld van smaak, verwerkbaarheid en toepassingen om de perfect chocolade-match te vinden!"
Ontdek binnen 20 minuten hoe je de juiste chocolades kiest voor jouw assortiment, tijdens onze Chocolade Proeverij op het Bakeplus Evenement!
Wist je dat je jouw gewenste chocolade kunt selecteren op zowel smaak als toepassingsmogelijkheden? Of je nu op zoek bent naar intense, romige of zoete chocolade en of je nu chocoladetaarten bakt of pindarotsjes maakt, ons assortiment biedt chocolades voor elke smaakvoorkeur en alle denkbare toepassingen.
Met Chef Ton Jongejan van de Chocolate Academy als gids, duiken we in de wereld van smaak, verwerkbaarheid en toepassingen om de perfecte chocolade-match voor jouw recepturen te vinden. Leer hoe verschillende Callebaut chocolades zich van elkaar onderscheiden en hoe jij de juiste chocolade voor jouw creaties kiest.
Dompel jezelf onder in deze educatieve & inspirerende ervaring en mis deze kans niet om jouw chocoladekennis te vergroten en jouw assortiment te verrijken.
Proefsessie specialist: Chocolate Academy Chef Ton Jongejan

*Voor de proefsessies is van toepassing maximaal 2 personen per bedrijf. Maximaal 14 deelnemers totaal per sessie. Vol=Vol.

Bekijk hier een impressie van ons Event in 2022.

Verfijn op kenmerk

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste trends!

Bakeplus Haaften

  • Hertog Karelweg 19
  • 4175 LS Haaften
  • info.haaften@bakeplus.nl
  • 0418 597 444
  • 088-5017710
  • KVK: 30180838
  • BTW: NL810962354B01

Bakeplus Steenwijk

  • Veenderij 3
  • 8331 VH Steenwijk
  • info.steenwijk@bakeplus.nl
  • 088-5017777
  • 088-5017705

Bakeplus Venlo

  • Hudsonweg 7
  • 5928 LW Venlo
  •  info.venlo@bakeplus.nl
  •  077 382 9090
  •  088-5017702

Over Bakeplus

  • Werken bij Bakeplus
  • Contact
  • Partners
  • Nieuws
  • Cookie instellingen
© 2023 Bakeplus. All rights reserved.
Privacy Policy Algemene voorwaarden Disclaimer

Mijn account

Eerste keer hier? Account aanmaken

Wachtwoord vergeten?