Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van CSM Ingrediënts.
Recept voor 300 stuks
1/ Bretoense zanddeeg bodem
800 g DEBCO DEB
1500 g DEBCO BRETOENS ZANDDEEG
100 g Heelei
Meng de grondstoffen met de haak onder elkaar tot een homogeen deeg. Plaats 1 nacht in de koeling om te laten rusten.
2/ Marguerite Croquant Praliné
2100 g MARGUERITE CROQUANT PRALINÉ
Verwarm de MARGUERITE CROQUANT PRALINÉ tot 35°C
3/ Marshmellow
1400 g Suiker
1000 g Glucose Poeder
800 g Water (1)
1 st Vanillestok
250 g Water (2)
46 g Gelatine
700 g Eiwit
Meng water (2) en gelatinepoeder en laat weken. Kook het water (1) met de suiker, glucosepoeder en vanillestok tot 128°C. Klop de eiwitten op bij 125°C. Bij 128°C voeg de suikersiroop en de gelatinemassa toe. Klop het geheel koud.
4/ Coating
2500 g Melkchocolade
Smelt de chocolade en tempereer.
5/ Opbouw en afwerking
Rol het Bretoense zanddeeg uit op 2 mm dikte en steek rondjes uit van 4 cm Ø. Bak af op 180°C, ± 12 minuten.
Bestrijk de koekjes met de MARGUERITE CROQUANT PRALINÉ. Spuit bollen op met de marshmellowmassa en laat opstijven. Haal door de getempereerde melkchocolade.
Bestel direct: