0 0 Winkelwagen
  • Over Bakeplus
    • Over Bakeplus
    • Onze organisatie
    • Werken bij Bakeplus
    • Certificering
  • Duurzaamheid
  • Partners
  • Contact
  • Nieuws
Inloggen Nieuwe klant
  • Brood
    • Brood
    • Toon alles van Brood
    • Bake-off
    • Brood decoraties
    • Brood premixen
    • Broodverbetermiddelen
    • Broodvullingen
    • Gereed verpakt product
    • Getoerd gerezen
  • Banket
    • Banket
    • Toon alles van Banket
    • Afdekgelei
    • Bakpoeder
    • Banketpoeders & mixen
    • Banketvullingen
    • Bladerdegen
    • Bodems
    • Decoratie & Icing
    • Fonds & Bindmiddelen
    • Hartig
    • Slagroomstabilisator
    • Spijs & Marsepein
    • Zoet
  • Noten, Zaden & Pitten
    • Noten, Zaden & Pitten
    • Toon alles van Noten, Zaden & Pitten
    • Gries
    • Grutten
    • Korrels
    • Noten
    • Pitten
    • Speciaal
    • Vlokken
    • Zaden
    • Zemelen
  • Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
    • Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
    • Toon alles van Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
    • Boekweit
    • Bruin
    • Haver
    • Korstdeeg/Getoerd gerezen
    • Mais
    • Meergranen
    • Melkpoeders
    • Rogge
    • Speciaal
    • Spelt
    • Tarwe
    • Volkoren
    • Wit
    • Zout
  • Suikers
    • Suikers
    • Toon alles van Suikers
    • Alternatieve zoetstoffen
    • Fondant
    • Suikers
    • Vloeibare suikers
  • Zuivel & Koeling
    • Zuivel & Koeling
    • Toon alles van Zuivel & Koeling
    • Eiproducten
    • Gist & Desems
    • Kaas
    • Melk & Room
    • Overige Zuivel
    • Slagroom
  • Chocolade & Decoraties
    • Chocolade & Decoraties
    • Toon alles van Chocolade & Decoraties
    • Cacaopoeder
    • Callets/blok
    • Chocolade cups
    • Chocoladedecoraties
    • Coatings
    • Marsepein/persipan/suiker decoraties
    • Non food decoraties
  • Fruit, Vruchten & Diepvries
    • Fruit, Vruchten & Diepvries
    • Toon alles van Fruit, Vruchten & Diepvries
    • Diepvries
    • Kruiden, Specerijen & Sauzen
    • Mediteraans
    • Vruchten & Fruit
  • Olieën & Vetten
    • Olieën & Vetten
    • Toon alles van Olieën & Vetten
    • Margarines en Vetmelanges
    • Olieën
    • Smeer- & Lossingsmiddelen
  • Smaakpasta’s en kleurstoffen
    • Smaakpasta’s en kleurstoffen
    • Toon alles van Smaakpasta’s en kleurstoffen
    • Aroma's
    • Compounds
    • Ijspasta’s & poeders
    • Kleurstoffen
    • Spiegels & Nappage
    • Variegato's
  • IJsbereiding
    • IJsbereiding
    • Toon alles van IJsbereiding
    • Bindmiddelen/emulgatoren
    • Ijs disposables
    • Ijsbiscuit
    • Ijsgereedschap
    • Ijshardware
    • Ijsmixen
    • Ijsverbeteraars
    • Overige non food
    • Strooisels & Dippings
  • Non Food
    • Non Food
    • Toon alles van Non Food
    • (Aluminium) Bakvormen
    • Bakpapier
    • Conserveermiddelen
    • Gereedschap
    • Kleding
    • Schoonmaak artikelen
    • Verpakkingen
  • Krenten & Rozijnen
    • Krenten & Rozijnen
    • Toon alles van Krenten & Rozijnen
    • Krenten
    • Rozijnen
  • Kruiden & Specerijen
    • Kruiden & Specerijen
    • Toon alles van Kruiden & Specerijen
    • Kruiden & Specerijen
    • Mediteraans
    • Sauzen
  • Glutenvrij
  • Dranken
    • Dranken
    • Toon alles van Dranken
    • Koude dranken
    • Warme dranken
  • Thema
    • Thema
    • Toon alles van Thema
    • Carnaval
    • Koningsdag
    • Moederdag
    • Pasen
    • Valentijn
  • Assortiment
    • Assortiment
    • Brood
      • Brood
      • Toon alles van Brood
      • Bake-off
      • Brood decoraties
      • Brood premixen
      • Broodverbetermiddelen
      • Broodvullingen
      • Gereed verpakt product
      • Getoerd gerezen
    • Banket
      • Banket
      • Toon alles van Banket
      • Afdekgelei
      • Bakpoeder
      • Banketpoeders & mixen
      • Banketvullingen
      • Bladerdegen
      • Bodems
      • Decoratie & Icing
      • Fonds & Bindmiddelen
      • Hartig
      • Slagroomstabilisator
      • Spijs & Marsepein
      • Zoet
    • Noten, Zaden & Pitten
      • Noten, Zaden & Pitten
      • Toon alles van Noten, Zaden & Pitten
      • Gries
      • Grutten
      • Korrels
      • Noten
      • Pitten
      • Speciaal
      • Vlokken
      • Zaden
      • Zemelen
    • Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
      • Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
      • Toon alles van Meel, Bloem, Melkpoeders & Zout
      • Boekweit
      • Bruin
      • Haver
      • Korstdeeg/Getoerd gerezen
      • Mais
      • Meergranen
      • Melkpoeders
      • Rogge
      • Speciaal
      • Spelt
      • Tarwe
      • Volkoren
      • Wit
      • Zout
    • Suikers
      • Suikers
      • Toon alles van Suikers
      • Alternatieve zoetstoffen
      • Fondant
      • Suikers
      • Vloeibare suikers
    • Zuivel & Koeling
      • Zuivel & Koeling
      • Toon alles van Zuivel & Koeling
      • Eiproducten
      • Gist & Desems
      • Kaas
      • Melk & Room
      • Overige Zuivel
      • Slagroom
    • Chocolade & Decoraties
      • Chocolade & Decoraties
      • Toon alles van Chocolade & Decoraties
      • Cacaopoeder
      • Callets/blok
      • Chocolade cups
      • Chocoladedecoraties
      • Coatings
      • Marsepein/persipan/suiker decoraties
      • Non food decoraties
    • Fruit, Vruchten & Diepvries
      • Fruit, Vruchten & Diepvries
      • Toon alles van Fruit, Vruchten & Diepvries
      • Diepvries
      • Kruiden, Specerijen & Sauzen
      • Mediteraans
      • Vruchten & Fruit
    • Olieën & Vetten
      • Olieën & Vetten
      • Toon alles van Olieën & Vetten
      • Margarines en Vetmelanges
      • Olieën
      • Smeer- & Lossingsmiddelen
    • Smaakpasta’s en kleurstoffen
      • Smaakpasta’s en kleurstoffen
      • Toon alles van Smaakpasta’s en kleurstoffen
      • Aroma's
      • Compounds
      • Ijspasta’s & poeders
      • Kleurstoffen
      • Spiegels & Nappage
      • Variegato's
    • IJsbereiding
      • IJsbereiding
      • Toon alles van IJsbereiding
      • Bindmiddelen/emulgatoren
      • Ijs disposables
      • Ijsbiscuit
      • Ijsgereedschap
      • Ijshardware
      • Ijsmixen
      • Ijsverbeteraars
      • Overige non food
      • Strooisels & Dippings
    • Non Food
      • Non Food
      • Toon alles van Non Food
      • (Aluminium) Bakvormen
      • Bakpapier
      • Conserveermiddelen
      • Gereedschap
      • Kleding
      • Schoonmaak artikelen
      • Verpakkingen
    • Krenten & Rozijnen
      • Krenten & Rozijnen
      • Toon alles van Krenten & Rozijnen
      • Krenten
      • Rozijnen
    • Kruiden & Specerijen
      • Kruiden & Specerijen
      • Toon alles van Kruiden & Specerijen
      • Kruiden & Specerijen
      • Mediteraans
      • Sauzen
    • Glutenvrij
    • Dranken
      • Dranken
      • Toon alles van Dranken
      • Koude dranken
      • Warme dranken
    • Thema
      • Thema
      • Toon alles van Thema
      • Carnaval
      • Koningsdag
      • Moederdag
      • Pasen
      • Valentijn
  • Over Bakeplus
    • Over Bakeplus
    • Onze organisatie
    • Werken bij Bakeplus
    • Certificering
  • Partners
  • Contact
  • Nieuws
  •  
  • Inloggen

Recept van de maand: Frambozen meringue slof

Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van Banketpartners.

Recept voor ca. 15 stuks

Slofbodem:
Banketpartners 25-9cm

Frambozen bavaroise: 
Frambozen puree 1000 g
Gelatine 30 g
Water koud 150 g
Lobbige slagroom 2000 g

- Week de gelatine in het koude water.
- Verwarm de frambozen puree tot 20-25 graden.
- Verwarm de gelatine tot 50-60 graden en voeg toe aan de frambozen puree.
- Meng de frambozen puree met de lobbige slagroom.
- Spuit de frambozen bavaroise op de slofbodem.

Italiaanse meringue:
Water 500 g
Kristalsuiker 1650 g
Eiwit 500 g
Schiftsuiker 350 g

- Kook de suikersiroop tot 120 graden Celsius.
- Klop het eiwit op tot een stevig schuim.
- Voeg de suikersiroop toe aan het eiwit en laat even draaien.
- Spuit de meringue op de frambozen bavaroise en brand licht af met een brander. 

Banketpartners 8000 Slof Ovaal 25X9 (24)

In winkelwagen


Bestel direct:

Banketpartners 8000 Slof Ovaal 25X9 (24)

In winkelwagen

Vergelijk View Comparison

Verfijn op kenmerk

Bakeplus Haaften

  • Hertog Karelweg 19
  • 4175 LS Haaften
  • info.haaften@bakeplus.nl
  • 0418 597 444
  • 088-5017710
  • KVK: 30180838
  • BTW: NL810962354B01

Bakeplus Venlo

  • Hudsonweg 7
  • 5928 LW Venlo
  • info.venlo@bakeplus.nl
  • 077 382 9090
  • 088-5017702

Over Bakeplus

  • Werken bij Bakeplus
  • Contact
  • Partners
  • Nieuws
  • Contact
  • Cookie instellingen

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
© 2023 Bakeplus. All rights reserved.
Privacy Policy Algemene voorwaarden Disclaimer

Mijn account

Eerste keer hier? Account aanmaken

Wachtwoord vergeten?