Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van Banketpartners.
Recept voor ca. 15 stuks
Slofbodem:
Banketpartners 25-9cm
Frambozen bavaroise:
Frambozen puree 1000 g
Gelatine 30 g
Water koud 150 g
Lobbige slagroom 2000 g
- Week de gelatine in het koude water.
- Verwarm de frambozen puree tot 20-25 graden.
- Verwarm de gelatine tot 50-60 graden en voeg toe aan de frambozen puree.
- Meng de frambozen puree met de lobbige slagroom.
- Spuit de frambozen bavaroise op de slofbodem.
Italiaanse meringue:
Water 500 g
Kristalsuiker 1650 g
Eiwit 500 g
Schiftsuiker 350 g
- Kook de suikersiroop tot 120 graden Celsius.
- Klop het eiwit op tot een stevig schuim.
- Voeg de suikersiroop toe aan het eiwit en laat even draaien.
- Spuit de meringue op de frambozen bavaroise en brand licht af met een brander.
Bestel direct: