Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze maand is het een recept van Dawn.
Sablé breton
1000 g Vegan Crème Cake Mix Plain
500 g Vegan margarine
100 g Water
200 g Bloem
40 g Delichaud Extra
Werkwijze
Meng alle ingrediënten tot een zetdeeg. Uitrollen op 8mm en uitsteken met 16cm Ø ring. Bakken op 180°C inschietoven | Heteluchtoven 160°C voor ca. 15 min
Citroen creme
40 g Delichaud Extra
25 g Suiker I
50 g Amandeldrink Melk I
450 g Amandeldrink Melk II
50 g Suiker II
600 g Delicream Citroen
Werkwijze
Meng Delichaud Extra, suiker I en amandelmelk I tot een glad papje. Suiker II en amandelmelk II tegen de kook brengen. Mengen met Delichaud massa en even kort doorkoken. Direct verdelen en afdekken met plastic en laten afkoelen. Vervolgens loskloppen met garde in hoogste versnelling voor ca. 3 minuten. Delicream toevoegen en meedraaien.
Afwerking
100 g Confibel Abrikoos
Strijk de sablé bodem in met Confibel Abrikoos. Spuit met de citroencrème dopjes op de bodem, eventueel nog wat puntjes Confibel tussen spuiten. Decoreren met zestes.