Iedere maand hebben wij samen met een van onze partners een recept voor jou ontwikkeld. Deze week is het een recept van CSM Ingrediënts.
Fruffi IJs Gebak
Recept voor 50 stuks.
1. IJsbakjes
IJsbakjes (50 stuks)
Marguerite croquant Praliné 500 g
Verwarm de croquant praliné in de magnetron tot 40 °C. En coat met een kwast de binnenkant van het ijsbakje.
2. Bavaroise Aardbei of Fruffi naar keuze
Pâti Krem 500 g
Water 100 g
Suiker 50 g
Fruffi aardbei 400 g
Fruffi aardbei 650 g
Klop de Pâti Krem samen met de suiker en het water lobbig. Spatel er vervolgens luchtig de Fruffi aardbei (650 g) doorheen. Doe de andere Fruffi aardbei(400 g) in een spuitzak.
3. Opgeklopte Pâti Krem
Pâti Krem 1000 g
Water 200 g
Suiker 100 g
Klop de Pâti Krem samen met de suiker en het water op en doe deze in een spuitzak met een kartelspuit.
Decoratie
Spuit de aardbeien bavaroise in het ijsbakje (25 g). Spuit er vervolgens de pure aardbeien Fruffi in de bavaroise (8 g). Spuit een grote rozet opgeklopte Pati Krem er boven op (25 g) en decoreer met de musketzaad.
Actie
Vraag je Bakeplus contactpersoon naar de 3+1 actie op verschillende Fruffi varianten: Aardbei, ananas, tropical, perzik en mango. Exclusief geldig via je Bakeplus contactpersoon (dus niet bij online bestellingen), geldig in juli.
Bestel gemakkelijk en snel: