Vergeer maakt gewone kaas weer bijzonder
Tijd telt. Want wie de tijd neemt, maakt alles mooier. Dat geldt ook voor de kaasmeesters van Vergeer. Die gewone kaas weer bijzonder maken, door de ingrediënten, de liefde voor kaas, de bevlogenheid van een familiebedrijf en van iedereen die daar werkt. En door de tijd te nemen, om de kazen te laten rijpen, te zorgen dat de natuur haar gang kan gaan, pas wanneer de tijd zijn werk heeft gedaan, wordt het tijd om te genieten en nodigen de kaasmeesters je uit om te proeven.
Proef de kaas van Vergeer. Proef de tijd.
Geraspte kaas, zo vaak zo gemakkelijk!
De geraspte Kasarella van Vergeer is uitermate geschikt voor producten waarbij de kaas helemaal moet smelten, bijvoorbeeld over de pizza. De geraspte Backarella van Vergeer is een raspvorm die juist niet helemaal smelt op of in het product, zoals voor croissantjes, broodjes of andere kaassnackproducten. Geraspte kaas zorgt telkens weer voor de finishing touch.
Laat de kaas niet van je brood eten
Het mag duidelijk zijn: onze passie is kaas. Kaas is voor ons dan ook veel méér dan kaas. Het is een belangrijk ingrediënt van maaltijden, broodjes, pizza’s en snacks. Om verdere verwerking door de industrie, zoals een pizzaketen, zo makkelijk mogelijk te maken bieden we bulkverpakkingen van bijvoorbeeld rasp, hotelblokken en plakken kaas. Het is allemaal praktisch en zó lekker.
Onze verpakkingen zijn duurzaam
Verpakken is een groot en belangrijk onderdeel van wat wij doen. Onze missie is om steeds meer verpakkingen te kiezen met een minimale impact op het milieu. Verder gebruiken we binnen onze onderneming vrijwel uitsluitend FSC papier en karton. Het afval wordt gescheiden en we investeren in milieuvriendelijk transport volgens de nieuwste euronormen. We bezitten alle
nodige certificaten zoals BRC, IFS en SKAL. Onze nieuwe consumenten verpakking plakken levert een besparing van 46% verpakkingsgewicht per kg verpakte kaas op, ten opzichte van de oude verpakkingslijn.