Van der Pol is boterdeegspecialist. Samen met zusterbedrijf Royal VIVBuisman onderdeel van Van Ballegooijen Foods. Een familiebedrijf met focus op het maken en verwerken van boter. Royal VIVBuisman produceert boter- en melkvetproducten. Van der Pol verwerkt deze boter, met de voor Nederland volle herkenbare smaak, in haar deegproducten. Deze deegproducten variëren van bladerdeeg en croissantdeeg tot cookie dough chunks en bake-off koeken. We spelen in op wensen en noden en zorgen met onze producten voor een tijdsbesparing bij onze eindklant. Deze gewonnen tijd kunnen zij inzetten om een onderscheidend eindproduct te maken. Sinds 1985 mag Van der Pol zich ook ‘Hofleverancier’ noemen, een onderneming die zich onderscheidt door kwaliteit, soliditeit en continuïteit, onderschreven door de koning.
Klik hier voor meer informatie.
Specifieke bladerdegen voor specifieke producten
Met de gelamineerde deegblokken van Van der Pol kunt u vertrouwen op de meest constante kwaliteit en houdt u tijd over voor het maken van een creatief, onderscheidend eindproduct. Onze degen worden geproduceerd met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en zijn te herkennen aan de volle geur en smaak van Nederlandse roomboter. We bieden een diep assortiment met specifieke degen voor specifieke producten, waardoor het aantal eindproducten eindeloos is!
Klik op de afbeelding voor ons assortiment Van der Pol degen.
Onwijs populair: Cookie Dough Chunks
Het nostalgische gevoel van snoepen van koekjesdeeg in een ready-to-eat eindproduct. Niet alleen lekker om door ijs te draaien, maar ook om direct te consumeren vanuit de vriezer of te gebruiken om mee te bakken. De Van der Pol Cookie Dough Chunks zijn te herkennen aan de crunchy bite en zijn uniek te noemen door het complete assortiment aan smaken en kleuren. Bekijk ons assortiment Van der Pol Cookie Dough Chunks hier.